Σελίδες

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Σκέψεις για δανεισμό του Καμορανέζι

Μέσα στην εβδομάδα ελπίζει η διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μάουρο Καμορανέζι. Ήδη οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την ανταλλαγή φαξ με την Γιουβέντους ώστε να ενημερωθούν πλήρως για τις διαθέσεις των μπιακονέρι, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Στον Πειραιά είναι μπερδεμένοι το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση, καθώς διάφοροι μάνατζερ αναφέρουν πως η ομάδα του Τορίνο θα τον αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, άλλοι πως τον πουλάει και άλλοι πως θα τον δώσει δανεικό πληρώνοντας ένα μέρος του ετήσιου κασέ του ποδοσφαιριστή που φτάνει κοντά στα 2.500.000 ευρώ.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, για λογαριασμό του Ολυμπιακού έχει αναλάβει την υπόθεση, ο Σέρβος έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ατζέντη του Ιταλοαργεντινού εξτρέμ, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει, πως ο πελάτης του, είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Πάντως, η ερυθρόλευκη διοίκηση, θα κυνηγήσει την περίπτωση όπου η Γιουβέντους θελήσει να δώσει δανεικό τον Μάουρο Καμορανέζι, με το σκεπτικό να βγάλει τη χρονιά ο παίκτης στον ρόλο του αντι-Γκαλέτι στα δεξιά και στο ενδεχόμενο όπου οι Πειραιώτες μείνουν ικανοποιημένοι από την προσφορά του 34χρονου μέσου, να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του και για δεύτερη σεζόν, όταν και ο έμπειρος ακραίος χαφ, θα έχει μείνει ελεύθερος λίγο πριν κλείσει τα 35 του χρόνια.

Παράλληλα, στο ενδεχόμενο δανεισμού του Μάουρο Καμορανέζι, η ΠΑΕ θα γλιτώσει χρήματα, καθώς από το ετήσιο κασέ του ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 2.500.000 ευρώ περίπου, θα μοιραστεί το ποσό με την Γιουβέντους, πληρώνοντας τα μισά χρήματα ενώ δεν θα δώσει και λεφτά για να αγοράσει τον έμπειρο δεξιό εξτρέμ. Είναι μια νέα εξέλιξη που προέκυψε στην υπόθεση του Ιταλού διεθνή, καθώς η ερυθρόλευκη διοίκηση, δείχνει να καταλήγει στο "νοίκιασμα" του ποδοσφαιριστή και όχι στην αγορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου